El castell de l'esparver

ImprimerE-mail
Llibre apassionant i corprenedor en el qual el ritme s'accelera progressivament per endur-se el lector com un bufec de tramuntana : aventures, muntanyes, unes remarcables descripcions de la naturalesa, i un heroi angoixat i atormentat.
Prix ​​de vente9,00 €
Remise
Résumé du livre

El castell de l'esparver
Joan Tocabens


Un castell petrificat de llum, a cavall sobre una frontera ; lluny de tot. Un home ferit i decebut per la vida que ve a buscar-hi la calma, l’oblit ; l’absolut. I tot de cop la ruïna es posa a viure com si només hagués esperat l’arribada del solitari per alliberar unes forces misteriores, malèfiques, angoixants, entre les quals en Marti Serra haurà de saber trobar la seva via... Amb El castell de l'esparver, Joan Tocabens se’ns endú altra vegada en el món de l’aventura i del misteri, un món que aquí s’escapa del concret fins a l’abstracte, de la presó d’unes muralles fins als abissos de l’espai.
Llibre escrit amb el cor, ja que l’autor, per fidelitat a la seva terra i a la seva gent, si no deixa de seguir la norma en el relat, restitueix en els diàlegs el sabor i l’autenticitat de llur parla, a vegades fins a la senzilla transcripció fonètica.

Du même auteur:
El gat fagí i altres històries de l'Albera
L'engranatge 

Puig del Taure 
Esgarrapades i pinyols a l'ombra de Bellaguarda 
La capella embruixada

Auteur
Joan Tocabens
Date de parution
jeudi 14 avril 1988 00:00
Nombre de pages
148